VIDEO! Ca-n filmele de groază… Bărbat surdomut, răpit şi făcut slugă la o stână

surdomut

Caz incredibil şi parcă desprins din filmele de groază, în vestul ţării: un bărbat de 58 de ani a fost răpit din Berzovia, satul său, și dus în altă parte a județului Caraş-Severin, la peste 50 de km, unde a fost sechestrat la o stână.

Bărbatul are handicap de gradul I, fiind sordomut și semiretard.

Întâmplarea a început acum o săptămână, în seara zilei de duminică, 2 aprilie. Bărbatul fost văzut în sat seara, în jurul orei 20, pe marginea DN58B, dum ce leagă Resita de Timișoara.

De atunci a dispărut de parcă ar fi intrat în pământ și nimeni nu l-a mai văzut.

Vineri, fiii celui dispărut au primit o informație precum că la o stână situată la peste 50 de km distanță, tocmai dincolo de dealuri, ar fi ţinut închis cu lacătul, într-o rulotă, un bărbat surdomut.

După o acțiune ca-n filme, copiii au reușit să ajungă la rulota de la stână, să spargă lacătul și să își elibereze tatăl. Mai exact, l-au găsit în stare de inconștiență și cu fața tumefiată de lovituri. Oamenii au sunat la 112 și la fața locului a sosit un echipaj de ambulanță și poliția. În rulotă nu se găsea nimic de mâncare sau vreo sticlă cu apă. În plus, peste tot era o mizerie cruntă.

Medicii i-au acordat omului primele îngrijiri, l-au stabilizat, după care l-au transportat la Spitalul de Urgență din Reșița, unde a rămas internat. Din fericire, starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit, iar medicii le-au permis copiilor să-l ia acasă.

Proprietarul stânei este acuzat că ar fi autorul acestei fărădelegi și l-ar fi răpit de bărbat pentru a-l face slugă la oile lui. Ba mai mult, realizând că fapta i-a fost descoperită, el a încercat să-i ducă în eroare pe fiii bărbatului dispărut.

Martorii spun că acest caz nu ar fi singular: din satele din jurul Munților Banatului au dispărut mai mulți bărbați. Se pare că sunt preferați cei cu un handicap sau cu retard, pentru a fi folosiți ca slugi la oi.

Cei doi fii ai bărbatului au depus plângeri penale împotriva răpitorului, iar poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Uluitor este faptul că, cu toate că familia aduce acuze grave și susţine că bărbatul a fost răpit, polițiștii spun că acesta ar fi plecat de acasă intenţionat, că nu ar fi fost agresat şi chiar ar fi stat de plăcere la stână, în acele condiţii mizere.

Spusele poliţiei sunt contrazise de rudele bărbatului surdomut, care susţin că omul nu a plecat niciodată din localitatea în care stătea. El mergea prin sat şi mai cerea ţigări, dar se întorcea mereu acasă.

Ba mai mult, el a fost găsit încuiat cu lacătul în rulotă, în frig, fără mâncare și fără apă. Era într-o stare de sănătate atât de gravă, încât nici măcar nu se putea ține pe picioare, fiind dus cu targa până la mașina salvării.

Sursa: info-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “VIDEO! Ca-n filmele de groază… Bărbat surdomut, răpit şi făcut slugă la o stână

  1. Cati or mai fi ca omul asta luati de prin gara si mintiti ca o sa merga ciobani ca vor fi platiti si cu masa asigurata si cand colo ajung sclavi si daca se plang de ceva stapanului sant batuti am cunoscut cazuri la Beregsau Mare stapanul era mare credincios dar dupa fapte nu citit biblia nici o data

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *