VIDEO. Bărbat prins de poliție când își ducea tatăl mort într-un cărucior, pentru a-l îngropa la cimitir

barbat mort constanta

Polițiștii constănțeni au descoperit marți dimineață, în urma unei sesizări, un bărbat care își ducea tatăl mort, într-un vehicul improvizat dintr-un cărucior și un tomberon, pentru a-l îngropa la cimitir. Bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie.

Polițiștii din orașul Murfatlar au fost sesizați marți dimineață, la ora 6.10, că un bărbat de 44 de ani ar transporta la cimitir, cu ajutorul unui căruț metalic, cadavrul tatălui său, cu intenția de a-l îngropa, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Bărbatul a fost surprins de o cameră supraveghere video din localitate. În imagini se vede că el a trebuit să improvizeze un vehicul, dintr-un cărucior pe două roți, în care și-a depus tatăl.

Căruciorul a fost atașat de un tomberon de gunoi tot cu două roți, pentru a-l putea transporta.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, care a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, unde a rămas internat.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte, conform digi24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “VIDEO. Bărbat prins de poliție când își ducea tatăl mort într-un cărucior, pentru a-l îngropa la cimitir

  1. super , toata lumea il acuza ,,,condamna ,,,pe acest nefericit , il amendeaza ,dosar penal pentru profanare de cadavre , il duc la nebuni ,etc etc , dar nimeni nu il intelege ca poate omul nu a avut banii necesari pentru cele crestinesti , OMUL ISI DUCEA PARINTELE SA-L INMORMANTEZE , !!! foarte corect si normal , NU A TINUT MORTUL IN CASA SA-I RIDICE PENSIA ORI SA PUNA IN PERICOL SANATATEA PUBLICA

Lasă un răspuns