Femeie pozată făcând plajă într-un cimitir, pe o piatră de mormânt

la plaja alba iulia

O femeie în lenjerie intimă a fost pozată făcând plajă într-un cimitir din Alba Iulia, chiar pe o piatră de mormânt.

Imaginea a ajuns la redacția Alba24, fiind surprinsă de o femeie din localitate. „Așa se stă ziua la prânz, în cimitir: la plajă. În zona Ampoi III, la cimitirul Chip”, este comentariul celei care a făcut poza.

În fotografie se vede foarte clar că femeia și-a întins o pătură pe piatra de mormânt, pe care s-a întins să se bronzeze.

În încercarea de a verifica autenticitatea imaginii, jurnaliștii din Alba Iulia s-au dus în cimitirul cu pricina, au găsit într-un final mormântul surprins în imagine, însă femeia își terminase programul de plajă, conform alba24.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Femeie pozată făcând plajă într-un cimitir, pe o piatră de mormânt

  1. la pizda asta NU s-au sesizat politistii , pentru profanare de morminte . doar pe ala ce nu avea banii necesari pentru popa si mormant , dorind sa-si inmormanteze tata-l , au reusit sa ii faca dosar penal .

    1. Ghita,Ghita, ce-ti vom spune tie,ca esti cam buruienos la gura,desi balele cam curg ! Daca individa era asezata pe spate, erai in stare de un salt si treceai la actiune,fara teama de dosar penal,poate primeai multumiri si felicitari .

Lasă un răspuns