Video! Ana-Maria Brânză și-a anunțat retragerea: Oameni buni, asta a fost tot

Video! Ana-Maria Brânză și-a anunțat retragerea: Oameni buni, asta a fost tot

Spadasina Ana-Maria Brânză și-a anunțat marți retragerea din activitatea competițională. „Cu siguranță în sală voi reveni, dar niciodată nu voi mai îmbrăca acest costum într-o competiție oficială și e greu”, a spus sportiva.

Potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Ana-Maria Brânză Popescu a anunțat marți că s-a retras de pe planșă după 20 de ani de mare performanță. Anunțul a venit în stilul său, pe canalul de YouTube, cu câteva lacrimi și multă emoție.

„Oameni buni, asta a fost tot, se pare că se încheie. (…) A fost ultima competiție pentru mine și credeam cumva că sunt pregătită pentru momentul ăsta pentru că nu simt să merg mai departe, asta a fost tot și cumva cred că din copilărie mi-am promis că o să simt când e momentul să mă opresc și acest moment a venit. Știu treaba asta pentru că nu mai am motivație să merg mai departe, totul doare prea tare, cred că e momentul să încep nouă viață sau să am o viață în afara sălii de scrimă. Cu siguranță în sală voi reveni, dar niciodată nu voi mai îmbrăca acest costum într-o competiție oficială și e greu”, a spus sportiva.

Conform COSR, Ana-Maria Brânză Popescu a fost la 5 ediții de Jocuri Olimpice, are 3 medalii olimpice în palmares, 6 mondiale și 11 europene, cu 9 medalii de aur în total, plus cele 37 de Cupe Mondiale câștigate.

Ana-Maria Brânză Popescu a fost desemnată cea mai bună spadasină a lumii în sezoanele 2007-2008, 2008-2009, 2012-2013, 2019-2020, 2020-2021, conform Mediafax.

Foto: Pagina de media


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *