VIDEO! Alai de romi, gest sfidător în faţa poliţiştilor timişoreni de la Rutieră!

masini romi

Tupeu fără margini al romilor din Timişoara. Aflaţi într-un alai de nuntă, ei au trecut cu maşinile pe roşu chiar sub ochii poliţiştilor care-i însoţeau, pentru a se asigura că nu blochează traficul. Chiar înainte de nuntă, romii s-au ales cu amenzi şi permise suspendate.

Ferrari, Porsche, Mercedes, Bentley sau BMW decapotabil, acestea au fost doar câteva dintre maşinile de lux pe care romii din Timişoara le-au scos miercuri, după orele prânzului, la plimbare prin oraş, cu ocazia unei nunţi.

Potrivit România TV, alaiul de nuntă s-a format într-un cartier din Timişoara şi a traversat tot oraşul pentru a ajunge la un restaurant de la periferie. Pentru a nu bloca traficul, romii au fost escortaţi de poliţie. Potrivit România TV, sub privirile oamenilor legii, romii au trecut de mai multe ori pe culoarea roşie şi au depăşit coloanele de maşini formate la semafor.

Drept urmare, înainte de a împărţi bani la lăutari, romii şi-au plătit amenzile şi au predat carnetele de conducere. Pentru a evita obişnuitele altercaţii, poliţiştii de la rutieră au chemat şi mascaţii.

Nunţile şi botezurile romilor au creat de multe ori astfel de probleme în toate oraşele ţării. Celebre au fost şi imaginile din vara trecută din Lugoj, când centrul municipiului a fost blocat de o caleaşcă urmată de maşini de lux.

Mai multe pe romaniatv.net .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “VIDEO! Alai de romi, gest sfidător în faţa poliţiştilor timişoreni de la Rutieră!

  1. asa ceva in Timisoara o sa fie tot timpul atat timp cat ”cancerul ” care nu v-a fi extirpat in Timisoara si ANUME TIGANII nu au nici un fel de probleme cu autoritatile din Timisoara si anume primaria Timisoara prima vinovata si primarul Robu , INSPECTORATUL DE POLITIE TIMIS CARE CUNOASTE FOARTE BINE ”SITUATIA” TIGANILOR DIN TIMISOARA ,Politia municipiului Timisoara care nu vede , nu aude si nu comenteaza si SANCTIONEAZA conform legii nici o abatere a TIGANILOR din Timisoara serviciul RUTIER A-L POLITIEI JUDETULUI TIMIS CARE L-E OFERA PE BANII STATULUI ROMAN EXCORTA RUTIERA PRECUM PRESEDINTELUI TARII CU MERGATOR SI ANTIMERGATOR SI COLOANA OFICIALA DE TIGANI INCLUSIV CU SEFUL BIROULUI DE POLITIE RUTIERA DIN TIMISOARA !!! DRAGA RENASTEREA BANATEANA CE S-A MAI COMENTEZ EU CITITORUL??? Poate dumneavoastra RENASTEREA BANATEANA aveti curajul prin REPORTERII DUMNEAVOASTRA DE ANCHETA sa deslusiti de ce” TIGANII” de 28 de ani sant protejati de legea STATULUI ROMAN SI MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERENELOR DIN ROMANIA IN TIMISOARA iar noi cetatenii onesti si cinstiti locuitori a-i orasului de CINCI STELE TIMISOARA OAMENI DE RAND SANTEM BATJOCORITI DE ORAGANELE STATULUI DIN PRIMARIA TIMISOARA , POLITIE ,CONDUCATORI AUTO POLITIA RUTIERA TIMISOARA OARE PANA CAND?iar Tiganii din oras nu patesc nimic ,nu platesc taxe , impozite , TIMPARC-UL lui ROBU fapt real si verificati ca angajatii Timparc nu vad masinile tiganilor parcate pe Timparc la fel c-a si plata taxelor si impozitelor dar ma intreb oare pana cand RENASTEREA BANATEANA ? poate reveniti cu un articol bomba.

  2. corect , poate ca se autosesizeaza autoritatile statului in drept in a-l doisprazecelea ceas , alo autaritatile din Romania poate acum v-a trziti. felicitari de articol Renasterea Banateana si tineti tot asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *