Victorie uriașă pentru Poli la Vaslui! Filmul meciului

Victorie uriașă pentru Poli la Vaslui! Filmul meciului

Victorie uriașă pentru Poli la Vaslui! Filmul meciului

SCM Politehnica Timișoara a jucat pe terenul echipei CSM Vaslui în etapa a 23-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Meciul era vital pentru ambele echipele aflate în zona inferioară a clasamentului. Alb-violeții s-au impus în estul țării cu scorul de 27-25 (11-12), evoluând fără accidentatul Răzvan Trif.

Prima repriză a fost echilibrată, chiar dacă gazdele s-au desprins la 5-2, în minutul 8. Reușitele lui Marjanovici, de la 7 metri, și Ignat i-au apropiat pe timișoreni la un singur gol (5-4). Alte două reușite consecutive, semnate de Ignat și Pribanici, au readus egalitatea, 6-6, în minutul 13. Apoi, cele două formații au mers cap la cap, iar SCM Politehnica a trecut în avantaj înaintea pauzei, grație pivotului Antonio Pribanic (11-10). Gazdele au izbutit două goluri în ultimele 20 de secunde ale primei părți, ambele prin Chiratcu, și au intrat în avantaj la vestiare (12-11).

Paradele portarului Tomislav Stojkovic au continuat să contribuie la menținerea echilibrului și în startul reprizei secunde. După două minute și jumătate fără gol, vasluienii s-au desprins la 13-11, dar Pribanici și Cîmpan au refăcut egalitatea (13-13, minutul 36). Trei goluri consecutive pentru SCM Politehnica, marcate de Bordeanu, Cîmpan și Ignat, au dus la prima desprindere a echipei timișorene la o diferență de două goluri, 17-15, în minutul 44. Avantajul alb-violeților crește chiar și la trei goluri, la mijlocul reprizei secunde. În cinci rânduri a fost consemnată această diferență în favoarea grupării pregătite de Milosevici și Păiuș, înainte ca gazdele să se apropie la un gol, 22-23, în minutul 55.

CITEŞTE ŞI: „Vara din aprilie” ia o pauză de la mijlocul săptămânii

Cu un joc precis pe faza ofensivă și agresiv în apărare, timișorenii nu le-au mai permis adversarilor să egaleze și au câștigat trei puncte uriașe: 25-27, scorul final. Cu acest succes, SCM Politehnica s-a desprins la cinci puncte de CSM Vaslui, care rămâne pe primul loc de sub linia retrogradării.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *