Victorie smulsă cu forcepsul: SCM Politehnica Timişoara – Dunărea Călăraşi 23-22

handbal SCM Politehnica Dunarea Calarasi

SCM Politehnica Timişoara şi Dunărea Călăraşi au deschis, în această seară, etapa cu numărul 11 a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Într-o partidă desfăşurată la sala „Constantin Jude”, alb-violeţii lui Pero Milosevici s-au impus cu scorul de 23-22, cu un gol marcat în ultimele secvenţe ce a purtat semnătura lui Dragas.

Echipa de pe Bega a fost condusă pe aproape toată durata întâlnirii.

La pauză a fost 12-10 în favoarea oaspeţilor. Poliştii au egalat la 18, apoi Dunărea a marcat de trei ori fără să primească vreun gol.

Nu a fost însă suficient pentru a se întoarce acasă cu trei puncte, întrucât amfitrionii au întors din nou rezultatul.

S-a făcut 22-21, după care formaţia din Călăraşi a restabilit egalitatea. Cu câteva secunde înainte de final, Dragas a scuturat plasa adversă pentru o victorie muncită obţinută în inferioritate numerică, Pribanici fiind eliminat la faza anterioară.

A fost cel de-al patrulea succes stagional obţinut de SCM Politehnica, care şi-a depăşit în clasament adversara din Călăraşi.

Marcatorii formaţiei timişorene în partida de aseară au fost Dragas (6g), Şomlea (5g), Pribanici (4g), Marjanovici (2g), Nastasie (2g), Milosevici (1g), Câmpan (1g), Fenici (1g) şi Băican (1g).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *