Victorie în instanță dar și reducere de posturi la Primăria Timișoara

Victorie în instanță dar și reducere de posturi la Primăria Timișoara

Victorie în instanță dar și reducere de posturi la Primăria Timișoara.

Reprezentanții administrației timișorene au anunțat marți, 5 decembrie 2023, că au câștigat definitiv procesul intentat de Sindicatul Liber al Salariaților Primăriei Municipiului Timișoara pentru suspendarea organigramei adoptate în 2023, prin Hotărârile de Consiliu Local nr. 230 și 231.

În urma deciziei date de către magistrații Curții de Apel, Primăria Municipiului Timișoara funcționează în continuare conform organigramei în vigoare. Ultima modificare majoră adusă prin schimbarea de organigramă a fost înființarea recției Generale Proiecte și Lucrări Municipale pentru Sport și Transport Feroviar, la cererea instanțelor judecătorești.

Pe de altă parte, Primăria Timișoara va reduce peste 50 de posturi, iar pentru a face acest lucru, a inițiat un proiect nou de modificare a organigramei în urma măsurilor fiscal-bugetare adoptate prin Legea 296/2023. Proiectul de Hotărâre de Consiliu Local a fost publicat în urmă cu câteva săptămâni, în data de 15 noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Restricţii de circulaţie pe Bulevardul Cetății. Va fi afectată zona strada Gheorghe Lazăr – Calea Torontalului

În urma modificărilor, numărul total de posturi de reduce cu 10%, respectiv se reduc 51 de posturi din totalul celor existente. Sunt desființate posturile de șef birou și structurile lor. Numărul de posturi de conducere se reduce la maxim 8% din posturi. Astfel, se desființează 20 de posturi de conducere, la nivelul instituției. Măsurile trebuie implementate până la 31 decembrie 2023.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Victorie în instanță dar și reducere de posturi la Primăria Timișoara

  1. Ultracinstitul Robu, care nu stia nimic, a lasat- o pe sefa de HR sa angajeze pe cine vrea ea, poate și el, chiar prin falsificarea lucrărilor de concurs. Felicitări RB care vede și lucrurile bune ale administrației Fritz, nu numai cele greșite

  2. Doamne ajută să facă ordine acest primar .Sunt destui neaveniți în funcții și pe salarii grase. Să rezolve si cu dominația clanului Cărpaci.Mult succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *