Victorie clară pentru „lei” pe parchetul sălii „Constantin Jude”

Final de cantonament pentru baschetbaliștii de la SCM Timișoara

La turneul 12 al Ligii Naționale de baschet masculin, început după restanța dintre SCM Timișoara și CSM CSU Oradea, scor 67-77, „leii” din Banat au obținut sâmbătă seară o victorie clară, 93-76, în fața echipei CSM VSKC Miercurea Ciuc.

MVP a fost americanul Sherwood Brown, autor al unui double-double: 21 de puncte și 12 recuperări. Ceilalți marcatori de la SCM Timișoara au fost Laszlo Lazar (20p), Nikola Pesakovici (16p), Nikola Gajici (14p), Adam Mirkovici (10p), Mirel Dragoste (5p), Daniel Banciu (2p), Milos Komatina (2p), Igor Mijajlovici (2p) și Robert Schipor (1p). Cristian Mocrițchi nu a marcat nici un punct, în timp ce Alexandru Olah a fost menajat.

„A fost un meci bun, în care am intrat destul de relaxați, dar în sferturile trei și patru ne-am arătat valoarea. Am avut destul de multe minute în acest meci, am avut curaj, dar se poate mai bine de atât în ceea ce mă privește”, a declarat Robert Schipor, cel mai tânăr component al lotului echipei SCM Timișoara.

„Acest meci ne-a adus nu doar victoria, ci și posibilitatea de a readuce pe teren doi jucători, Pesakovici și Brown, care vin după o perioadă de convalescență. Am dat minute și unor jucători care evoluează mai puțin, cum este cazul lui Schipor, care are 17 ani. Pe de altă parte, am odihnit câțiva jucători în vederea următorului meci”, a spus și antrenorul-manager Dragan Petricevici.

SCM Timișoara își încheie participarea la turneul 12 al Ligii Naționale de baschet masculin cu meciul programat în această seară împotriva echipei CSM Focșani (ora 18).

În celelalte partide jucate în aceste zile pe parchetul sălii „Constantin Jude” s-au înregistrat următoarele rezultate: CSM CSU Oradea – CSM VSKC Miercurea Ciuc 92-56, CSM Focșani – CSM CSU Oradea 59-83.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns