Victorie amicală cu porţile închise

Pero Milosevici handbal

Handbaliştii de la Politehnica Timişoara au disputat un amical cu porţile închise în compania sârbilor de la Proleter Zrenjanin, pe care i-au bătut cu scorul de 30-23 (16-9).

În prima repriză, tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici a folosit jucătorii cu experienţă, iar în partea secundă a întâlnirii de la sala „Constantin Jude” i-a introdus pe tinerii alb-violeţi, care au reuşit să menţină avantajul consemnat la pauză.

Cristian Fenici şi Demis Grigoraş au lipsit, ei aflându-se la lotul naţional de seniori.

Formula de start a grupării bănăţene a fost următoarea: Daskaloski – Lasica, Halcă, Păiuş, Chikovani, Timofte, Pejovici.

Pe parcursul reprizei secunde au intrat, pe rând, Vîlceanu, Santeiu, Szentpeteri, Wokan, Neamţu, Şimicu, Furak şi Inişconi.

Diferenţa maximă a fost de opt goluri şi s-a înregistrat chiar înaintea pauzei, la 16-8.

Marcatorii Politehnicii au fost Chikovani (6g), Timofte (5g), Păiuş (4g), Halcă (4g), Lasica (4g), Wokan (2g), Furak (2g), Şimicu (1g), Pejovici (1g) şi Santeiu (1g).

Pentru Proleter, echipă care activează în eşalonul secund din Serbia, au înscris Trnicici (7g), Vukoje (4g), Jevtici (4g), Terzici (3g), Gacinovici (3g) şi Dimitrici (2g).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *