Victor Ponta despre Marius Craina: ”Era imposibil să avem un candidat mai bun”

Victor Ponta a venit la Timișoara pentru a susține candidații Pro România la alegerile din 27 septembrie.

Fostul premier are mare încredere în echipa propusă de organizația timișeană, atât în Adrian Pau la CJT, cât mai ales în candidatul la Primăria Timișoara, Marius Craina, despre care a spus: ”Era imposibil să avem un candidat mai bun.

Știe orașul, e timișorean, are experiență managerială, este ceea ce îi trebuie Timișoarei”.

Victor Ponta speră ca timișorenii să nu mai voteze contra cuiva, cum se întâmplă în multe cazuri, ci pentru ceva, pentru un proiect, pentru un om, acesta fiind Marius Craina. La rândul său, candidatul Pro România la Primăria Timișoara s-a arătat decis să câștige alegerile din 27 septembrie, pentru a putea pune în aplicare viziunea sa despre oraș.

Craina a declarat că, în urma vizitelor efectuate prin cartierele timișorene, a constatat cu revoltă și indignare că nu există nici un loc în care orașul să arate așa cum trebuie.

”Timișoara are nevoie de un primar care să știe să comunice, să asculte, să poată să recunoască atunci când greșește sau când vine altul cu o idee mai bună.

Prezența lui Victor Ponta dă un semnal pozitiv campaniei noastre”, a spus Marius Craina.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Victor Ponta despre Marius Craina: ”Era imposibil să avem un candidat mai bun”

  1. Uite că odată nu pot să nu fiu de acord cu Ponta ! Da dl. Victor, ai perfectă dreptate, Marius Craina este cel mai bun candidat pe care l-ați fi putut avea și sînt convins că este și cel mai potrivit să ocupe postul de primar al Timișoarei și asta din foarte multe motive. Eu personal, familia mea și foarte mulți prieteni ai mei vom vota cu toată încrederea pe Marius Craina, cu convingerea că, după atîta frig și ceață, va mai veni și soarele pe cerul Timișoarei și sper ca și dumneavoastră restul timișorenilor adevărați care doriți cu adevărat binele orașului nostru să votați la fel !

Lasă un răspuns