Victor Ponta, despre Eurovision: Proștii ăștia de români vor să voteze cu cine vor ei?

Ponta

Victor Ponta, fost premier al României, a comentat scandalul de la Eurovision, concursul de anul acesta în cadrul căruia juriul României a fost eliminat din concurs, iar voturile acestora au mers automat către Ucraina.

Fostul premier a adăugat că nu știe cine e autorul anti propagandei ruse, dar că e o copie fidelă a propagandei ruse. „Nu știu cine e autorul anti propagandei, dar seamănă.

Nu mă mai lasă pe mine să gândesc cu capul meu, că Putin e rău. Și asta, că de trei ori pe zi în Parlament vorbește Zelenski. Poate mai ai și altă treabă!” ,a spus fostul premier.

CITEȘTE ȘI: Specialiștii endocrinologi de la Spitalul Județean Timișoara avertizează asupra unei probleme de sănătate frecvente

„Nu, noi eram fraierii. Și s-a trezit fata de la Eurovision să voteze. Mă mir că nu a primit un SMS, «voi chiar credeți că puteți vota».

Am înțeles mesajul politic că trebuia să câștige Ucraina, mi se pare normal. Mă uitam și eu la televizor, întotdeauna noi dădeam puncte la Moldova. Dar proștii ăștia de români vor să voteze cu cine vor ei? Defecțiune tehnică la România, 12 puncte la Ucraina.

Azi am înțeles că Putin era operat, dar el era la nu știu ce summit. Lasă-ne și pe noi în opt ani să votăm împotrivă sau să ne abținem. Cu Moldova votam, că nu votam cu Rusia.

Nu știu cine e autorul anti propagandei, dar seamănă. Nu mă mai lasă pe mine să gândesc cu capul meu, că Putin e rău. Și asta, că de trei ori pe zi în Parlament vorbește Zelenski. Poate mai ai și altă treabă!”, a declarat Victor Ponta, conform alepnews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *