„Vicesa” Roxana, la mâna prefectei Eva

roxana iliescu eva andreas

Zilele Roxanei Iliescu în Consiliul Judeţean Timiş par a fi numărate. Vicepreşedinta CJT şi-a dat demisia din PMP şi, prin urmare, nemaivând susţinere politică, nu mai poate îndeplini calitatea de ales local.

Cornel Sămărtinean, preşedintele PMP Timiş, spune că şefii de la Bucure;ti, în frunte cu Traian Băsescu, au luat act de demisia doamnei Iliescu şi au dat frâu liber demarării procedurilor pentru excluderea acesteia din forul judeţean.

În acest sens, PMP Timiş a depus o solicitare către Eva Andreaş, prefectul judeţului Timiş, pentru a emite un ordin privind încetarea mandatului consilierei Roxana Iliescu, în conformitate cu prevederile legale.

Dacă îşi va pierde calitatea de consilier judeţean, doamna Iliescu nu mai poate fi, în mod automat, nici vicepreşedinte al instituţiei.

Nu se ştie încă cine îi va lua locul acesteia în CJT, după cum a spus Sămărtinean, pentru că este posibil ca următoarea persoană de pe listă să nu îşi dorească postul. De asemenea, conform lui Sămărtinean, PMP nu s-a decis dacă va mai revendica un post de vicepreşedinte şi nici dacă va susţine, în contiuare, protocolul de colaborare cu PSD-ALDE:

„Vom discuta aceste aspecte la următoarea şedinţă a colegiului judeţean şi vom lua o decizie. Deocamdată, nu ştim ce vom face”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Vicesa” Roxana, la mâna prefectei Eva

Lasă un răspuns