Viceprimarul Tabără a deschis primul „birou de presă” în cartierele Timişoarei. Edilul aşteaptă poze de la cetăţeni

Viceprimarul Tabără a deschis primul "birou de presă" în cartierele Timişoarei

Viceprimarul liberal al Timişoarei, Cosmin Tabără, a deschis primul „birou de presă” în cartierele oraşului. Scopul este acela de a afla mai repede şi de la faţa locului, direct de la cetăţeni, problemele cu care aceştia se confruntă în zonele în care locuiesc.

„Cetățenii identifică cel mai bine nevoile din zona în care locuiesc. Din acest motiv, am răspuns chemării a doi timișoreni de a vizita Zona Ana Ipătescu. Bianca Scurtulescu și Lorin Brăiloiu, doi timișoreni, locatari ai acestei zone, mi-au sesizat problemele cu care se confruntă în această parte a Timișoarei.

Este vorba despre lipsa locurilor de parcare, imposibilitatea intrării autospecialelor de urgență pe strada Actorilor, lipsa rigolelor de scurgere a apei de ploaie, lipsa locurilor de joacă pentru copii, lipsa unor bănci de odihnă pentru seniori, dar nu numai, din zonă.

În opinia mea, zona Ana Ipătescu este mai puțin frecventată de managerul acestui cartier fiindcă, altfel, nu-mi pot explica cum o stradă precum este strada Actorilor să fie distrusă, aproape impracticabilă, unde noroiul domnește peste asfalt, iar gurile de scurgere a apei de ploaie se ridică semeț peste nivelul carosabilului transformându-se, la orice ploaie mai aspră, într-un veritabil lac de acumulare.

Un alt aspect pe care l-am constatat este faptul că arborii au crescut în spațiile din fața blocurilor într-un mod haotic, împânzindu-și crengile până în ferestrele apartamentelor.

Toate aceste sesizări și cele constatate de mine le voi transmite spre rezolvare.

Dacă cei din Ana Ipătescu au buletin de Timișoara, de ce să aibă condiții ca la… Nu spun unde, fiindcă toți avem dreptul la condiții decente.

Revin și aștept poze de la timișoreni. Deocamdată, Bianca Scurtulescu și Lorin Brăiloiu sunt corespondenții noștri de presă în cartier. Acreditați de simțul lor civic”, a scris, pe Facebook, Cosmin Tabără.

CITEŞTE ŞI: Expoziție de tramvaie istorice, la Timișoara

Foto: Facebook / Cosmin Tabără


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *