Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Nu contează cine dorește să candideze. Rezultatele vor vorbi, nu ce vrea fiecare”

Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Nu contează cine dorește să candideze. Rezultatele vor vorbi, nu ce vrea fiecare”

Viceprimarul Cosmin Tabără: ”Nu contează cine dorește să candideze. Rezultatele vor vorbi, nu ce vrea fiecare”.

Numele lui Cosmin Tabără a apărut recent pe o listă scurtă a potențialilor candidați pentru funcția de primar al Timișoarei, alături de încă alți trei membri ai PNL.

CITEȘTE ȘI: Prăpăd din cauza secetei. Agricultorii timișeni așteaptă intervenția guvernului

Întrebat în legătură cu acest aspect, viceprimarul PNL al Timișoarei spune că este prematur să vorbim de lansări de nume pentru o competiție care va avea loc de-abia peste doi ani, altele fiind prioritățile momentului.

”Acele propuneri au fost făcute pe persoană fizică, nu în cadrul partidului. Noi vom parcurge pașii statutari, se va discuta în cadrul partidului, se vor face sondaje și de-abia apoi vom desemna candidatul. Este devreme pentru a vorbi de un nume sau altul.

Eu sunt convins că acela care va candida va reuși să câștige alegerile nu doar pentru că își dorește, ci pentru că a avut rezultate, care vor impune de la sine un anumit candidat. Important este ca acesta să câștige alegerile nu pentru el, ci pentru Timișoara, pentru că orașul are nevoie de echilibru, de moralitate, de un administrator, nu de cineva care să semene scandal, așa, cum, din păcate, făcea și fostul primar. Nici în momentul de față, lucrurile nu s-au schimbat, se duce o luptă permanentă pe rețelele de socializare, prin postări care să acopere realitatea”.

Viceprimarul liberal și-a asumat un atac la adresa colegilor din primărie, spunând  că administrația USR nu a venit cu nimic nou, cu nici un proiect major care să însemne ceva pentru oraș.

Din această cauză,  Timișoara riscă să intre în blocaj, după cum argumentează Tabără: ”Ce se va întâmpla în momentul în care se vor încheia proiectele la care se lucrează acum? Altele nu sunt, iar un proiect major nu se face peste noapte, durează câțiva ani, iar asta poate însemna blocarea administrației, blocarea orașului.

Timișoara are nevoie de proiecte mari, de un spital municipal, de o maternitate, de școli, pentru că noi vorbim de campusuri, dar nu avem spații în școli. Avem unități unde nici nu există avizul ISU.  Acum, în primărie, toată lumea se chinuie să-ți explice cum nu se poate face ceva. Eu vreau să schimbăm acest mod de lucru și să-mi pot duce proiectele la capăt, să las ceva în urmă, pentru că asta mă preocupă în mod special. De aceea, e prematur să vorbim despre candidați. Rezultatele vor vorbi, nu dorințele”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns