Veşti excelente pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara

strada remetea

Alegerile locale, chiar dacă au reconfirmat, în general, primarul în funcție, cum s-a întâmplat și la Remetea Mare, au adus totuși schimbări, mai ales la nivelul consiliului local, unde noii aleși sunt mai tineri decât cei din vechea legislatură, și a viceprimarului.

Funcția secundă de edil în comună i-a revenit în acest mandat lui Vasile Bososchi. Acesta este, prin naștere, băimărean, dar de la vârsta de doi a devenit remețean, pentru că părinții s-au mutat în frumoasa localitate de lângă Timișoara. A pornit în carieră de jos, fiind la început șofer de troleibuz la RATT, apoi maistru și în final, după terminarea facultății, inginer.

Vasile BososchiA lucrat la regia timișoreană de transport trimp de 23 de ani. Este membru PSD. Obiectivele acestui mandat la Remetea Mare, conform noului viceprimar, sunt introducerea gazului metan, finalizarea asfaltării străzilor, amenajarea de locuri de joacă în diferite puncte ale celor două localități componente, Remetea Mare și Ianova, realizarea a două terenuri de fotbal, câte unul în fiecare sat.

Vești bune sunt și în legătură cu strada a III-a din centrul de comună care, în curând, nu va mai fi separată de firul de apă care a rupt-o până acum în două. A venit vremea să se construiască podul care va permite circulația rutieră continuă pe această stradă.

Totdodată, în acest mandat,  administrația locală are în vedere și alte obiective de mai mică anvergură, dar la fel de importante: realizarea de trotuare, podețe, șanțuri și accese, investiția urmând a fi eșalonată în următorii ani.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Veşti excelente pentru locuitorii unei comune de lângă Timişoara

Lasă un răspuns