Veşti bune! Timișoara, din nou pe harta sportului românesc. Sala polivalentă prinde contur

viceprimarul

În sfârșit, avem vești bune despre mult-așteptata sală polivalentă a Timișoarei. Viceprimarul Cosmin Tabără a fost contactat de către conducerea Companiei Naționale de Investiții (CNI) București, care i-a adus la cunoștință faptul că a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate a proiectului de anvergură ”Sala Polivalentă Timișoara”.

”Așa cum am susținut în urmă cu două săptămâni, când m-am întors din vizita efectuată la București, termenul de executare al acestui studiu va fi de trei luni, exceptând timpii pentru obținerea avizelor.

Fac un apel (mă voi ocupa și personal) la toate instituțiile avizatoare să rezolve cu celeritate, cu respectarea legii, a solicitărilor din partea executantului. Este foarte important să nu fie puse piedici în vederea obținerii acestor avize, proiectul fiind unul foarte însemnat pentru Timișoara.

Sper ca până la finalul anului, acest studiu să fie realizat, pentru a se putea trece cât mai repede la licitația pentru proiectul tehnic și execuție. Pentru că îmi place să recunosc meritele celor care au întreprins primii pași în realizarea acestor obiective, mulțumesc inițiatorilor acestui proiect, mai ales colegului liberal Dan Diaconu!

CITEŞTE ŞI: Peste zece mii de elevi din Timișoara sunt obligați să facă școală online din cauza frigului din clase! Reacția prefectului

Municipiul nostru merită această investiție care va repune Timișoara pe harta sportului românesc, pentru a avea o sală unde vor putea avea loc și alt gen de evenimente”, transmite viceprimarul Cosmin Tabără.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns