Peste zece mii de elevi din Timișoara sunt obligați să facă școală online din cauza frigului din clase! Reacția prefectului

A fost lansată licitația pentru dotarea cu mobilier a școlilor și grădinițelor din Timișoara

Prefectul de Timiș, Mihai Ritivoiu,  a demarat un control în școlile din Timiș, după ce a primit  informația că peste zece mii de elevi învață în sistem online din cauza frigului din sălile de clasă. 

 

„Peste zece mii de elevi din Timișoara sunt obligați să facă școală online din cauza frigului din clase! 19 unități de învățământ (6 grădinițe, 5 școli gimnaziale și 8 licee, cu un număr total de 10.568 de elevi) sunt închise din cauză că nu au căldură! Discutăm de unități de prestigiu, ca Liceul Economic, Liceul Grigore Moisil, Colegiul Bănățean sau Liceul de Arte Plastice.

CITEȘTE ȘI: Vin americanii! Trupele ajung la frontiera de vest a României miercuri seara. Convoiul traversează țara

 

Am convocat astăzi reprezentanții Inspectoratului Şcolar la o inspecție pe teren şi cel mai tare m-a şocat că Liceul Economic, aflat la o distanță de 50 de metri de Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă (cea vizitată duminică şi unde e cald şi bine), stă în frig.
Am să solicit Colterm să facă o informare cu privire la motivele pentru care e frig în şcoli şi să dea drumul imediat la căldură în aceste unități! Dacă în urmă cu două săptămânii bolnavii stăteau în frig în spitale, iar ca urmare a presiunii exercitate acolo s-a rezolvat problema, înseamnă că se poate, dacă se vrea!
Domnilor de la Colterm, vreau să știu dacă sunteți în stare să gestionați problema, vă cer răspuns în scris!
După doi ani de şcoală online în condiții de pandemie este inacceptabil ca motivul pentru care zece mii de elevi din Timișoara nu pot face școală cu prezență fizică să fie lipsa căldurii!”,  a precizat prefectul  Mihai Ritivoiu intr-o postare pe Facebook. 

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Peste zece mii de elevi din Timișoara sunt obligați să facă școală online din cauza frigului din clase! Reacția prefectului

  1. Dar nu stiu la ce raspuns scris va asteptati.Veti avea in scris aceleasi ABURELI pe care le debiteaza si oral.Greaua mostenire,sindicatul ne saboteaza in toate masurile noastre pentru buna functionare a COLTERMULUI consilieri locali nu sant alaturi de noi si nu voteaza toate TAMPENILE noastre noroc ca PNL ul la dat afara pe Ambro si asta ne ajuta cu votul lui sa avem majoritatea si sa nu mai vorbim de guvern ca nu ne sprijina de loc Atunci cum sa avem caldura???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *