Veşti bune pentru turişti. Drumul spre staţiunea Muntele Mic a fost redeschis circulaţiei

Drumul spre Muntele Mic a fost redeschis circulaţiei, acesta fiind singura cale de acces spre staţiune.

Telescaunul nu este funcţional din cauza costurilor mari de întreţinere. Potrivit Muntele Mic online, din păcate însă stratul de zăpada este neuniform din cauza viscolului şi în acest sfârşit de săptâmâna nu va fi pornită instalaţia, prin urmare nu se poate schia. Puteţi profita însă de vremea frumoasă pentru a petrece o zi la înălţime.

Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin în calitate de administrator al drumului judeţean DJ 608A, a redeschis circulaţia, pe o bandă de sens, pe tronsonul cuprins între Telescaun şi Staţiunea Muntele Mic. Participantii la trafic sunt rugati să circule cu prudenţă, să fie echipaţi corespunzător şi să apeleze numărul de telefon 0255 — 213.212, înainte de a porni pe un traseu de drum judeţean în Caraş-Severin.

Reamintim că drumul judetean care duce spre Muntele Mic a fost închis vineri dimineaţa din cauza viscolului puternic. Vizibilitatea în zonă era de sub 20 de metri, iar vântul puternic aduna zăpada în troiene care ajungeau şi până la o jumătate de metru.

radioresita.ro

0 Comments

No Comment.