Vești bune: Numărul infectărilor cu Covid a scăzut cu aproape 8.000 în doar o săptămână

Numărul de infectări continuă să scadă - 14.524 de cazuri noi în 24 de ore

În intervalul 11-18 ianuarie 2021, în România s-au înregistrat 21.882 cazuri noi de infecţie cu coronavirus, în scădere faţă de săptămâna anterioară (29.712).

Cele mai multe cazuri în 24 de ore de la debutul pandemiei în România s-au înregistrat la 18 noiembrie 2020, respectiv 10.269, conform stiripesurse.ro.

Recordul de decese în 24 de ore a fost înregistrat la data de 8 decembrie 2020, când au fost consemnate 213 de persoane care și-au pierdut viața.

CITEȘTE ȘI: “Torționarul” de la Secția 4 Timișoara, către subalternii săi: “Vă rog să vă echipați gros, să evitați să vă îmbolnăviți”

La nivel mondial, numărul infectărilor cu noul coronavirus a fost mai mic decât în săptămâna anterioară, în timp ce numărul deceselor a continuat trendul ascendent, conform Agerpres.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Vești bune: Numărul infectărilor cu Covid a scăzut cu aproape 8.000 în doar o săptămână

  1. Nu va imbatati cu apa rece , suntem pe locul…….40 in Europa la testare, probabil ca dupa cese deschid scolile vor fi si mai putine cazuri……. Statul ne vrea spalati pe creier

    1. Trezește-te din minciuna în care trăiești. Scopul sunt banii. E ok, mergi la vaccin. Sănătate. Statul deja a spălat creierele. Virusul există dar nu justifică măsurile luate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *