Vești bune despre vacanţa de Paşte şi de 1 Mai!

romania 3

Mini-vacanţa de Paşte şi 1 Mai reprezintă noile puncte pe care se focalizează majoritatea românilor! Iar locul cel mai căutat pentru a petrece sărbătorile este litoralul Mării Negre! Ofertele sunt încă disponibile acolo pentru oamenii care n-au apucat să-şi rezerve camere. Iar hotelierii oferă reduceri de până la 50 la sută.
Litoralul românesc este în vizorul tuturor turiştilor acum pentru perioada de Paşte şi 1 mai. Iar hotelierii vin în ajutorul lor.

”Clienții noștri pot beneficia până la zece – 15 la sută, în funcție de pachetul dorit.”,a declarat Georgiana Lazăr, manager de hotel.

Litoralul românesc este în vizorul tuturor turiştilor acum pentru perioada de Paşte şi 1 mai. Iar hotelierii vin în ajutorul lor.

Reducerile Early Booking sunt în continuare disponibile, atât pentru 1 mai, cât şi pentru sejururile din vară. Oamenii pot rezerva pachetele promoţionale până pe 20 martie.

”Oferim o reducere de zece la sută pentru înscriere şi rezervare şi plată integrală până pe 15 martie. Astfel, ne aşteptăm să stimulăm vânzările prin această reducere.”, a declarat Elena Oprea, manager de hotel.

Zilele libere din weekend ne duc cu gândul la vacanță si la locuri unde sa ne putem relaxa. Este perioada perfectă pentru că cei din turism au scos la vânzare pachete ” Early Booking „. Nu trebuie sa cautam prea mult oferta perfectă. Sunt reduceri chiar și de jumătate de pret in aceasta perioadă. S-au pus deja în vânzare bilete pentru vacanța de Paște. O destinație căutată an de an este Delta Dunării. Hotelurile de aici vin cu oferte tentante la sejururile pascale. Pachetele turistice beneficiază de reduceri Early Booking de 50% și includ patru nopți de cazare cu mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca cu prețuri de la 650 lei de persoană!

Și pe litoral sunt reduceri mari pentru cei care cumpără de acum pachete turistice. În Mamaia la un hotel de 4 stele pretul e mai mic cu aproape 30 la sută pentru rezervări Early Booking. Și în stațiunea Eforie găsim reduceri mari de 20-30 la suta pentru vacanțe.

Zile libere 2019. Următoarea minivacanţă ar putea avea șapte zile
Românii vor avea o nouă minivacanță în acest an, cu ocazia Sărbătorilor Pascale și, cel mai probabil, dacă Executivul decide, vor fi șapte zile nelucrătoare.

Paștele Ortodox cade, în acest an, pe 28 aprilie. Românii vor avea liber vineri – 26 aprilie (Vinerea Mare), sâmbătă – 27 aprilie, duminică – 28 aprilie – Paștele Ortodox, luni – 29 aprilie (a doua zi de Paște). Angajații vor reveni la muncă marți, însă dacă Guvernul decide să se facă punte cu următoarea zi liberă, de 1 mai, atunci va rezulta o minivacanță de șapte zile.

ZILE LIBERE până la sfârşitul anului 2019:

26 aprilie (vineri) -Vinerea Mare

28 aprilie (duminică) – Paştele

29 aprilie (luni) – A două zi de Paşte

1 mai (miercuri) – Ziua Muncii

1 iunie (sâmbătă) – Ziua Copilului

16 iunie (duminică) – Rusalii

17 iunie (luni) – A două zi de Rusalii

15 august (joi) – Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie (sâmbătă) – Sfântul Andrei

1 decembrie (duminică) – Marea Unire

25 decembrie (miercuri) – Crăciun

26 decembrie (joi) – Crăciun

Sărbătorile legale în România sunt zilele declarate prin lege ca fiind nelucrătoare, altele decât zilele de week-end. În zilele de sărbătoare legală nu se lucrează, cu excepția unităților sanitare și a celor de alimentație publică, precum și a unităților în care activitatea nu poate fi întreruptă datorită procesului de producție sau specificului activității. Salariații care lucrează în astfel de unități au dreptul la compensarea cu timp liber corespunzător, acordat în următoarele 30 de zile, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns