Veşti bune despre centura Timişoarei!

Centura de sud a Timişoarei a intrat în linie dreaptă. Până în 15 decembrie, vom cunoaşte numele câştigătorului licitaţiei privind executarea lucrării, ceea ce înseamnă că lucrurile avansează cu repeziciune.

Vestea privind termenul din 15 decembrie i-a fost comunicată deputatului PSD Matei Suciu de către Ştefan Ioniţă, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în cadrul unei întâlniri avute în cadrul Comisiei de transporturi a Camerei Deputaţilor, unde Suciu este secretar.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Veşti bune despre centura Timişoarei!

  1. PSD grup mafiot care ifecteaza toata Tara si lasa dureri tuturor rominilor ma doare fidca a trebuit sa plec din Tara de tinar sa pot face un vitor nu mai mititi lumea si pe voi isusi daca vreti sa treiti mai bine in rominia terminati a va face iteresele personal si icepeti face iteresele statulu romin pina la urma de aia suteti pusi ..Si vati beneficea si pe voi.. giditiva Tara stabila ne corupta ce ivestiti am beneficea ..Puneti muna faceti atobezile si ceturile alea mult promise bani ati avut si aveti din fonduri eropene daca voi nu faceti cine alti ., Europa de vest nu are nice un iteres de finaliza atobezile in rominia iteresu lor e de avea dobinda cut mai mare la iprumitul pe care nil ofera .iar noi ne distrugem Tara singuri….etc

  2. Pe bune? Tu chiar crezi minciunile PSD-ului? De cate ori am auzit vesti bune despre centura, numai anul acesta?
    Si cui i-a transmis vestea buna? Tocmai incompatibilului pesedist Matei Suciu, alt om de cuvant.

    Scrii doar sa iti iasa la numar articolele? Ca vad ca azi ai scris multe prostii: si cu service-urile auto, si cu razboiul civil si despre centura.
    Mai lasa si pe maine

Lasă un răspuns