Veste bună pentru toţi părinţii: Prima zi de şcoală ar putea fi liberă

elevi 3

Senatorul UNPR Constantin Popa a iniţiat un proiect legislativ cu articol unic prin care propune ca ziua începutului de an şcolar să fie liberă pentru părinţi.

Senatorii au adoptat proiectul de lege care prevede ca prima zi a noului an şcolar se poate acorda, ca zi liberă, părinţilor ai căror copii sunt în învăţământul preuniversitar, dacă aceştia o solicită. Respectiva zi va fi recuperată în următoarele 30 de zile, scrie romaniatv.net.

Guvernul susţine acest proiect de lege. În acest moment, proiectul de Lege privind declararea zilei de început de an şcolar – Zi liberă pentru părinţi urmează să fie dezbătut şi de Camera Deputaţilor.

expunere motive


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Veste bună pentru toţi părinţii: Prima zi de şcoală ar putea fi liberă

  1. Mi se-m pare mie ca domnul senator Popa Constantin a descoperit o metoda sigura de a-i apare numele in ziar. El fiind cam necunoscut, s-a gandit ca ar fi bine sa-si dea cu parerea si … hop ! I-a aparut numele in presa. In ce priveste ziua libera, orice parinte poate sa si-o ia, ori ca zi de concediu ori de concediu neplatit sau indiferent in ce forma. Ce nevoie este de o lege, e doar pierdere de vreme.

Lasă un răspuns