Veste bună pentru locuitorii dintr-o zonă timișeană

Veste bună pentru locuitorii dintr-o zonă timișeană

Veste bună pentru locuitorii dintr-o zonă timișeană

DRDP Timișoara a lansat în SEAP licitația pentru consolidarea DN 59B Cruceni – Livezile, județul Timiș. Contractul cuprinde servicii de proiectare faza DTAC, PT, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări și are o valoare de 77.860.118,09 lei fără TVA.

În cadrul contractului, se dorește consolidarea drumului pe o distanță de 16 km. Se vor executa și lucrări la acostamente, amenajare intersecții, parcări și stații pentru transportul în comun, dispozitive de colectare şi evacuare a apelor pluviale, lucrări de siguranța circulației, refacere și protejare a utilităților.

La podul peste râul Timiș este prevăzută refacerea căii pe rampe, înlocuirea parapetului de siguranță, refacerea racordurilor existente la diguri, înlocuirea stratului de uzură la calea pe pod.

CITEȘTE ȘI: Retim scumpește serviciile retroactiv, deși două săptămâni din luna mai am stat cu pubelele pline și gunoaiele sub nas

Durata contractului este de 16 luni, din care 4 luni proiectare și 12 luni execuție. Data limită de depunere a ofertelor este 3 iunie 2024.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *