Verificări la o mare companie de transport de persoane din Timişoara

Verificări la o mare companie de transport din Timişoara

Verificări la o mare companie de transport de persoane din Timişoara

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, împreună cu reprezentanți ai Direcției Poliției Locale Timișoara, R.A.R. Timiș și I.S.C.I.R. Timișoara, au desfășurat, joi – 13 iunie, verificări la punctul de lucru al unei companii ce are ca obiect de activitate transportul în comun al persoanelor.

În cadrul acțiunii, au fost verificate normele de protecție a mediului, existența autorizației R.A.R. pentru efectuarea lucrărilor de întreținere a vehiculelor rutiere, autorizațiile I.S.C.I.R. pentru elevatoarele manuale și pneumatice utilizate, precum și modul de organizare a pazei la acest obiectiv.

„În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, de către reprezentanții tuturor instituțiilor implicate, pentru efectuarea de lucrări de întreținere și reparare a vehiculelor rutiere din parcul propriu al societății fără a deține autorizație tehnică R.A.R., nedeținerea unei contract de prestări servicii publice pentru colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor menajere, precum și pentru nedepozitarea uleiurilor uzate în spații și recipiente adecvate.

Totodată, au fost identificate mai multe elevatoare manuale și mecanice pentru care nu exista autorizație I.S.C.I.R.

De asemenea, în perimetrul punctului de lucru au fost identificate 16 camere de supraveghere video, montate și puse în funcțiune de o societate comercială care nu deținea licență de funcționare în acest domeniu, fiind întocmit dosar penal conform prevederilor art. 56 din Legea 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor.

Prin aceste acțiuni se urmărește asigurarea respectării normelor legale, protecția mediului și garantarea siguranței publice” a transmis IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Fabrica Guban din Timişoara, o legendă vie

Sursa foto: IPJ Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Verificări la o mare companie de transport de persoane din Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *