„Venim până când o să plafoneze statul român preţurile”. Sute de şoferi îşi varsă nervii pe benzinăriile din marile oraşe

Compensarea prețurilor la benzină și motorină. Analist: "Să primești un ajutor de 0,5 lei înseamnă cel puțin batjocură"

Nici o zi fără proteste la pompă. Șoferii sunt exasperaţi de preţul exagerat al carburanţilor. Alimentări de 1 leu, plătite cu cardul, au generat din nou cozi interminabile la benzinării, în mai multe oraşe din ţară.

În Arad, o benzinărie din centrul oraşului a fost blocată mai bine de două ore. Şoferii au alimentat de mai multe ori cu sume derizorii şi au tras de timp în dreptul pompelor.

– De cât aţi alimentat?

– De 61 de bani.

– Şi de câte ori veniţi?

– Venim până când o să plafoneze statul român preţurile.

CITEȘTE ȘI: Consiliera lui Fritz susține că n-a auzit de demisionarul din USR Cristian Pușcaș. Iată răspunsul acestuia: “Oamenii cu orizonturi limitate au impresia că întreg universul se termină în capătul satului”

Protestele nu par că vor înceta prea curând, iar în mai toate oraşele din ţară benzinăriile sunt blocate seară de seară. Nu și în Timișoara, unde, în unele stații de carburanți, abia dacă se adună câțiva șoferi nemulțumiți…

La sfârşitul lunii se anunţă un protest naţional, organizat pe reţelele sociale, cu sute de mii de participanţi, conform observatornews.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *