Veliko Gradişte îi îmbie pe timişoreni cu facilităţile sale turistice

Numărul turiştilor români care aleg să-şi petreacă vacanţele în Serbia este în creştere, dar, în acelaşi timp, continuă acţiunile de promovare a destinaţiilor din ţara vecină. Primarul municipiului Veliko Gradiște, Drăgan Milić, în fruntea unei delegații a organizaţiei de promovare turistică a regiunii, s-a aflat la Timişoara pentru o prezentare a atracţiilor demne de vizitat, evenimentul fiind salutat de Nicolae Robu, primarul Timișoarei, şi de Vladan Tadić, consulul general al Serbiei la Timişoara.

Veliko Gradişte este situat la 137 de kilometri de oraşul de pe Bega, fiind o localitate plăcută, cu spaţii largi de promenadă și cu o multitudine de grădini cu flori și terase frumos aranjate.

Srebrno Jezero (Lacul de Argint), staţiunea turistică (foto) din proximitatea oraşului Veliko Gradişte, este cunoscută şi ca “Marea Serbiei”, în condiţiile în care ţara vecină nu are litoral.

De asemenea, cadrul natural propice turismului e completat cu proximitatea malului Dunării.

Plaje primitoare, oferind şi posibilitatea practicării de sporturi nautice și acvatice, resorturi cu tot confortul, hoteluri și pensiuni, restaurante și baruri, terenuri de golf și de tenis, capacităţi de camping și multe alte facilităţi sunt la dispoziţia vizitatorilor, alături de obiective istorice, precum cetatea Ram sau mănăstirile din zonă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns