Vela a spus că s-a decis unde se duc banii din amenzile aplicate pentru încălcarea restricţiilor

marcel vela 2

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că, în urma unei discuții cu premierul Ludovic Orban, s-a decis ca valoarea amenzilor date pentru încălcarea de către români a restricțiilor impuse de autorități se va duce spre sectorul de sănătate. Marcel Vela a punctat că valoarea sancțiunilor a depășit 600 de milioane de lei.

„Ludovic Orban a fost săptămâna trecută la MAI, am discutat (…) pentru a folosi aceşti bani doar către zona medicală, către spitalele din România şi către situaţii în care există situaţii vulnerabile”, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela, la Digi 24.

De altfel, Marcel Vela a precizat că valoarea sancțiunilor COVID-19 date pe perioada stării de urgență a depășit 600 de milioane de lei.

„De la debutul epidemiei până azi au fost în jur de 300.000 de persoane sancţionate şi valoarea amenzilor a fost 600 milioane lei. Cam 120 milioane de euro. Este o cifră imensă, dar depinde cum o evaluaţi. Suma asta, care poate fi considerată mai mare sau mică, este semnul că am fost la datorie”, a declarat Marcel Vela la Digi24.

„La final vom afla câți români au plătit amenzile”, a mai spus Marcel Vela, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Vela a spus că s-a decis unde se duc banii din amenzile aplicate pentru încălcarea restricţiilor

  1. Nu va laudati cu suma asta ,” enorma ” ,provenita din amenzi . Reflecta cu totul si cu totul altceva ,chiar dirijata spre sanatate si ” catre situatii in care exista situatii vulnerabile „! Pentru destindere,va reproduc,o gluma cu vestitul Bula ,la incorporare,in fata Comisiei,fiind intrebat printre altele,anul nasterii(nu-mi aduc aminte,raspunse), mama ,tatal(anonimi,sunt copil din flori),studii absolvite( zero clase,am inceput multe da nu le-am absolvit),rude in strainatate (ohooo,nenumarate), sexul dvoastra,la care Bula raspunse promt:” enorm”!

  2. abureala gen investitii/fonduri pe timpul inundatiilor sau inzapezirilor, trece pandemia si banii se vor redirectiona catre agricultura (seceta) sau ce o sa mai apara. Gradul de incasare va fi minim, introduceti in baza de date la frontiera cei cu datorii, restrictie de a parasi tara pana nu plateste amenda, atunci mai discutam

Lasă un răspuns