Se recoltează plasmă cu anticorpi. Doi semeni cu suflet mare, care s-au vindecat de Covid-19, au donat sânge pentru a ajuta bolnavii în stare critică (foto)

donatori plasma

Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea a anunţat, pe Facebook, că doi pacienţi vindecaţi de noul coronavirus din Bihor, Mihaela şi Alin, au fost primele două persoane care s-au oferit voluntare să doneze plasmă cu anticorpi pentru tratamentul pacienţilor în stare critică, potrivit ediţiei online a publicaţiei Bihoreanul.

Acest tip de tratament a fost aprobat pe 22 aprilie de Ministerul Sănătăţii din România doar pentru pacienţii în stare foarte gravă.

„Primii doi super-eroi Covid-19. Mihaela şi Alin, în susţinerea vieţii pacienţilor cu Covid-19, aflaţi în stare critică”, au precizat, pe Facebook, reprezentanţii Centrului de Transfuzie din Oradea, alături de două fotografii cu cei doi pacienţi vindecaţi în timp ce li se recolta sânge.

Continuarea pe ebihoreanul.ro.

Foto: ebihoreanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Se recoltează plasmă cu anticorpi. Doi semeni cu suflet mare, care s-au vindecat de Covid-19, au donat sânge pentru a ajuta bolnavii în stare critică (foto)

  1. Cinste lor !
    Hai sa le transmitem respectul nostru pt gestul lor frumos.
    Nu sa scriem doar rautati si smecherii…
    Respect inca o data, OAMENI !

Lasă un răspuns