VECINĂ, DRAGĂ VECINĂ… Un angajat al unei bănci din vestul ţării a furat banii unei bătrâne. Suma este fabuloasă

furt euro

O pensionară în vârstă de 89 de ani a fost la un pas să moară de inimă rea când a constatat că un vecin i-a scos din bancă aproape 50.000 de euro.

Suspectul este un angajat al băncii, care ar fi păcălit-o pe femeie să semneze o împuternicire pe numele său. Între timp, familia bărbatului a prosperat văzând cu ochii, sub privirile neputincioase ale bătrânei înşelate, scrie aradon.ro.

Femeia păgubită avea în cont, împreună cu fratele ei, care între timp a decedat, peste 200.000 de lei.

batrana AradPensionara şi-a depus banii la o bancă din Sântana, unde lucrează şi vecinul ei. Bărbatul ar fi încercat să îşi facă o împuternicire pentru suma amintită, dar, la început nu a reuşit. După o vreme, însă, femeia a fost abordată de acelaşi vecin, care i-a spus că trebuie să semneze pentru o împuternicire, dacă vrea să primească un extras de cont ce urma să-i folosească la APIA.

„A venit o fată, aici semnaţi. Am semnat acolo, am semnat, dar nu mi-au spus despre ce e vorba. Mă gândeam că asta înseamnă ca el m-ar însoţi să scot banii, dacă voi avea nevoie”, a spus femeia păgubită. Înşelăciunea a ieşit la iveală după mai bine de un an. Când şi-a dat seama că a rămas fără aproape 50.000 de euro, femeia aproape că şi-a pierdut graiul.

Citeşte şi:

România, pe locul 1 în lume între ţările pe care orice turist trebuie să le viziteze. Care e motivul

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns