Vara începe cu ploi torențiale, vijelii și grindină în întreaga țară. Vestul țării, afectat de vremea rea

meteo 32

Sezonul cald începe cu o informare meteo de vreme instabilă și cantități însemnate de apă, în cea mai mare parte a țării, valabilă până miercuri seara, la ora 23:00. 

CITEȘTE ȘI: Alertă: Modele de măști aflate pe lista produselor periculoase, vândute în România. Cum arată acestea. Foto

Prima zi de vara aduce după prânz, perioade cu averse, descărcări electrice, vânt, grindină și vijelii în jumătatea de nord a țării, iar seara în special în regiunile sudice. Cantitățile de apă vor depăși izolat 30 l/mp.

În zonele montane înalte vor fi ninsori și lapoviță. Maximele vor fi cuprinse între 13 grade Celsius în depresiuni și 22 de grade Celsius în sud și în vest.

Vremea în următoarele patru zile

În zilele următoare, vremea se va răci și vor fi furtuni în majoritatea regiunilor, iar cantitățile de apă vor trece izolat de 30 l/mp. Pe creste, trecător vor fi precipitații mixte.

La mijlocul săptămânii, temperaturile vor urca spre 27 de grade Celsius, dar atmosfera va continua să fie instabilă. Vor fi averse și descărcări electrice în vestul și nord-vestul țării, iar vântul va sufla cu putere în zonele montane înalte și in timpul ploilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Vara începe cu ploi torențiale, vijelii și grindină în întreaga țară. Vestul țării, afectat de vremea rea

  1. Nu mai ştiu ce să cred despre acest gen de ştiri ! De când tot anunță vremea instabilă in zona de vest, la Timişoara nu a plouat mai de loc ! Pământul e uscat, nu ştiu cum s-or descurca cei cu agricultura din Timiş.Ar trebui să se investească urgent în canale şi stații de irigație, că ieşitul cu popi si icoane pe ale câmpuri nu e o soluție.

  2. Mintea celor din fruntea conducerii zonei de vest , măcar să dovedească că o foloses pe cea de pe urmă, să lase lenea, chefurile muiereturile si alte obiceiuri asemănătoare triburilor de tip „BUJUMBURA”, să se gândească că după noi mai urmează şi alții născuți din curvăriselile lor, dar ei nu au nici o vină, trebuie să mănânce şi de acea banii care pot fi luați uşor de la uniune să facă irigatii ca măcar agricultura sâ meargă şi să fie de mâncare !

Lasă un răspuns