Vaporașele au succes la timișoreni

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dezvăluit, ast[zi, că duminica trecută 2.700 de călători au folosit vaporașele Societății de Transport Public.

„Au fost cozi mereu, cred că nu am avut adaptarea cea mai bună la cerere, pentru că au fost foarte mulți cetățeni.

CITEȘTE ȘI: Robu susține că vrea o primărie corectă, dar închide ochii la concursurile cu dedicație

Ne bucură că avem confirmarea a ceea ce s-a prefigurat de anul trecut, adică vaporașele sunt foarte admirate și ceea ce am făcut este un succes”, consideră Robu.

Pe lângă transportul de agrement, a fost reluat și transportul public pe Bega, însă nu s-a ajuns, deocamdată, la cifrele din ultima parte a anului trecut.

Sub o mie de călători au utilizat zilnic mijloacele de transport pe apă, dar se speră că pe măsură ce vremea va deveni mai frumoasă numărul acestora va crește.

CITEȘTE ȘI: UE impune noi reguli de siguranţă pentru echiparea automobilelor. Ce dotări obligatorii vor trebui să aibă autovehiculele

Pentru amatorii de plimbări cu vaporașele vine și o veste mai puțin bună. Începând de mâine (4.04), transportul public pe Bega se va efectua pe sectorul navigabil staţia Sfânta Maria – staţia Mihai Viteazul (Uzina de Apă) şi retur.

Din cauza lucrărilor ce au loc la Podul Ştefan cel Mare, pentru a nu pune în pericol securitatea pasagerilor, circulaţia vaporașelor se opreşte în aval, staţiile Ştefan cel Mare, Constantin Brâncoveanu şi Ardealul fiind suspendate.

Circulaţia pe acest tronson va fi reluată după terminarea lucrărilor la Podul Ştefan cel Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *