Vama Timişoara se mută în parcul tehnologic

vama timisoara

Sediul Vămii Timişoara a suscitat lungi controverse, de-a lungul timpului. Nu puţini au fost cei care au contestat alegerea locaţiei din Calea Lugojului, unde statul român plătea chirie unui proprietar de etnie rromă.

Iată că, în sfârşit, s-a găsit o soluţie potrivită şi care nu mai implică nici un fel de costuri din partea statului. Vama Timişoara se va muta în Parcul Industrial Tehnologic (PIT) Timişoara, obiectiv care aparţine Consiliului Judeţean Timiş.

Astfel, instituţia judeţeană oferă parcul tehnologic pentru folosinţă gratuită, măsura urmând a fi validată în plenul CJT din 30 august.

„Dorim să creăm o emulaţie în zona parcului industrial tehnologic, pentru că este de aşteptat ca, odată cu mutarea vămii, această locaţie să se revigoreze din punct de vedere economic. Mai există spaţii disponibile, pe care intenţionăm să le închiriem comisionarilor vamali, existând, astfel, premise pentru crearea unui pol economic puternic în locaţia din Calea Torontalului”, a declarat Călin Dobra, preşedintele Consiliului judeţean Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Vama Timişoara se mută în parcul tehnologic

Lasă un răspuns