Valabilitate mai mare pentru cardurile de sănătate

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş reamintește că valabilitatea cardurilor naționale de sănătate a fost prelungită de la cinci la şapte ani. Acest lucru înseamnă că asigurații pot folosi cardurile de sănătate încă doi ani după data înscrisă pe suprafaţa documentului, la toți furnizorii de servicii medicale aflați în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate.

CITEȘTE ȘI: Parc din centrul Timișoarei, vandalizat peste noapte. Pagubele au fost văzute abia dimineața. Foto!

De exemplu, toate cardurile care au înscrisă data de expirare 31 iulie 2019 vor fi valabile până la 31 iulie 2021. Aceasta înseamnă că deținătorul de card nu are nevoie de adeverință sau de alte modalități de a dovedi calitatea de asigurat al sistemului asigurărilor sociale de sănătate. Totodată, calitatea de asigurat poate fi verificată și pe site-ul CJAS Timiş în secțiunea „Verificare asigurat” sau utilizând linkul de AICI 

„Facem apel către toţi asiguraţii noştri să ne sesizeze ori de câte ori întampină dificultăţi sau au o problemă în ceea ce priveşte dreptul la serviciile medicale decontate de CJAS Timiş, tocmai pentru a putea veni în ajutorul acestora”, a declarat Victor Dumitraşcu, preşedinte-director General CJAS Timis.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns