Parc din centrul Timișoarei, vandalizat peste noapte. Pagubele au fost văzute abia dimineața. Foto!

Întâmplare incredibilă în plin centrul Timișoarei. Toate coșurile de gunoi din Parcul Civic au fost culcate la pământ. Vandalii le-au smuls cu tot cu soclul de beton în care acestea erau înfipte.

Chiar dacă zgomotul creat de cei care au reușit să doboare peste 25 de astel de coșuri de gunoi a fost unul considerabil, paguba a fost observată abia de dimineața, de către muncitorii veniți la curățenie. Aceștia și-au anunțat șefii și, mai apoi, Poliția Locală.

Polițiștii locali vor verifica sesizarea și vor lua măsurile care se impun.

Coșurile au fost ridicate, dar pentru că postamentul de beton a fost smuls din pământ, acum sunt mult mai ușor de doborât, de către trecătorii cu apucături trebiliste sau chiar de un vânt puternic.

Parcul Civic este un loc preferat al boschetarilor, care pot fi vazuți chiar și la orele amiezii lenevind nestingheriți pe băncile de acolo. După ce se lasă întunericul, este mai bine să ocolești aleile lăturalnice, pentru că nu se stie cu se personaje dubioase te poți întâlni.

ATENȚIE: Imagini desprinse parcă din filmele de groază, surprinse în cimitir, la Timișoara! Amănunte și imagini, în ediția tipărită a cotidianului Renașterea bănățeană din 11 iulie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Parc din centrul Timișoarei, vandalizat peste noapte. Pagubele au fost văzute abia dimineața. Foto!

  1. Politia locala pazeste florile de pe Michelangelo si se plimba pe Corso, in zona de”loisir”….in rest, sunt degeaba!!!

  2. „Polițiștii locali vor verifica sesizarea și vor lua măsurile care se impun.” Sa treaca la treaba politia locala! Derbedeii trebuie prinsi si pusi la munca. Sa rezolve problema distrugerilor pe care le-au provocat. Daca nu sint in stare politistii sa dea de urma lor, sa mearga sa vinda cartofi in piata.

  3. Probabil că la ei acasă, în Prazilia, de unde au venit fără să îi cheme nimeni, asta e poziția normală a coșurilor de gunoi și băieții au crezut că fac ceva bun restabilind normalitatea !

Lasă un răspuns