Val de frig cu ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic, săptămâna viitoare. Vremea în perioada 3 – 30 aprilie

Anunţ de la meteorologi: ploi, descărcări electrice și grindină. Cât va ţine vremea rea?

Val de frig cu ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic, săptămâna viitoare. Vremea în perioada 3 – 30 aprilie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 3 aprilie – 1 mai 2023. Potrivit specialiștilor, săptămâna viitoare aduce un nou val de de frig cu ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic, conform observatornews.ro.

3 – 9 aprilie
Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepția regiunilor nord-vestice, unde regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în sudul țării.

10 – 16 aprilie
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

17 – 23 aprilie
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

CITEŞTE ŞI: A fost deschisă circulaţia pe bretelele de coborâre/urcare în zona conexiunii DN 6 cu centura Timișoara Nord și viitoarea centură Timișoara Sud (foto)

24 – 30 aprilie
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în zonele montane și sub-montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *