Urmărire cu focuri de armă. 2.500 de pachete de țigări netimbrate, găsite în maşina fugarilor

Urmărire cu focuri de armă. 2.500 de pachete de țigări netimbrate, găsite în maşina fugarilor

Urmărire cu focuri de armă. 2.500 de pachete de țigări netimbrate, găsite în maşina fugarilor

O autospecială de poliție a fost implicată joi seara într-un accident în timpul unor percheziții derulate de polițiști la persoane din județul Arad bănuite de contrabandă cu țigări. Polițiștii au tras un foc de avertisment pentru prinderea unui tânăr care a încercat să fugă.

Potrivit IPJ Arad, polițiștii au făcut joi seara 4 percheziții la domiciliile mai multor persoane din localitățile Hălmagiu și Vârfurile, bănuite de contrabandă cu țigarete.

În timpul acestora, un tânăr de 25 de ani, din Hălmagiu, în timp ce conducea o mașină pe DN 79/A, între Joia Mare și Buteni, a intrat într-o autospecială de poliție, aflată în misiune.

În urma accidentului, a fost rănit un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturism, care a încercat să fugă de la locul evenimentului. Acesta a fost imobilizat, fiind executat un foc în plan vertical.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

„În autoturism au fost descoperite 2.500 de pachete de țigări netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Gurahonț, cu propunere de arestare preventivă.

CITEŞTE ŞI: Poliţiştii au făcut prăpăd pe Autostrada A1, în rândul şoferilor iresponsabili (foto)

Vineri dimineața au fost efectuate 7 percheziții domiciliare în localitățile Hălmagiu și Vârfurile, la alte persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie luate măsurile legale”, a informat IPJ Arad.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *