Vaccinul se joacă periculos cu nervii timișorenilor

Vaccinul se joacă periculos cu nervii timișorenilor

Deranjul cu centrele de vaccinare din Timișoara crește de la o zi la alta. La început, părea că e doar ceva temporar și că situația se va rezolva rapid, fiind vorba de o defecțiune de organizare care se remediază fără consecințe nedorite.

Iată, însă, că fenomenul se acutizează și timișorenii resimt deja efectele neplăcute ale numărului foarte mic de centre de vaccinare extente în oraș, adică doar două. Fenomenul a luat amploare și timișorenii care sunt programați la vaccinare sunt repartizați nu doar în alte localități ale județului (Sânnnicolau Mare, Deta, Lugoj, Jimbolia etc.), dar au început să se facă rezervări chiar și în alte județe, adică la peste 100 de kilometri distanță!

Asta, în condițiile în care mulți dintre pacienți au probleme medicale serioase (cancer, boli grave de inimă, afecțiuni cronice) sau sunt în imposibilitatea de a se deplasa. De aceea, nervii celor care sunt puși pe drumuri s-au întins la maximum, iar autoritățile trebuie urgent să rezolve această criză care poate pune Timișoara pe harta rușinii naționale.

Imagină de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Vaccinul se joacă periculos cu nervii timișorenilor

  1. si primarul ales de voi sărakilor doarme linistit si asteaptă bani de la guvern .păi de ce iti mai plătim taxe si impozite neisprăvitule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *