Vaccinarea pe timp de noapte a început la Timișoara

whatsapp image 2021 04 20 at 11 50 10
Vaccinarea pe timp de noapte a debutat cu succes la ora 0.00,în noaptea de luni spre marți, în clădirea Ortopediei din cadrul Spitalului Județean Timișoara. Primii oameni care au fost vaccinați la o oră târzie au fost soţii Şeitan, care urmăriseră platforma timp de câteva săptămâni, iar luni au găsit locuri libere şi s-au programat.

CITEȘTE ȘI: Geamuri distruse în Piața Unirii, migranți predați și suspect de furt de catalizatori prins de polițiștii locali din Timișoara

“De marți de la ora 00.00 avem programați pacienți și pe perioada nopții. Platforma poate fi accesată acum, cei care doresc să se programeze pentru vaccinare la Spitalul Județean pot să o facă și în alte intervale orare decât cele permise până în prezent, adică între 8.00 și 19.00.  Este foarte util pentru tinerii care au activități în timpul zilei, pentru cei care se deplasează  mai greu și e foarte important pentru că suntem în zona rapelului pentru vaccinări Pfizer, pe care le-au făcut pacienții noștri în cele trei săptămâni din urmă”, a spus coordonatorul centrului permanent de vaccinare de la Spitalul Județean Timișoara, Simona Tămășan.
Toți cei care doresc să fie vaccinați la centrul de afaceri Spitalul Județean Timișoara se pot programa pe platforma RoVaccinare sau telefonic, la call center-ul național (021.414.44.25) sau la call center-ul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara (0356.406.517).
„În această perioadă nu a scăzut numărul vaccinărilor în acest centru, ci pur și simplu am condensat numărul persoanelor care ar fi trebuit vaccinate într-un interval de 24 de ore în perioada de 12 ore, cu mențiunea că medicii au fost aici 24 din 24″, a spus Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean din Timișoara.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Vaccinarea pe timp de noapte a început la Timișoara

  1. Fiecare face ce vrea cu propriul său corp. Numai că această propagandă deșănțată provaccin, în momentul când nu există niciun vaccin, ci doar substanțe experimentale, pute rău de tot a nazism. De citești și surse alternative, te apucă groaza de ceea ce ne așteaptă (vezi pe activenews). De peste un an de zile ni se spală creierul, ni se sădește frica și sunt convins că mulți se vaccinează speriați de propagandă, nicidecum de covid. Sau din mimetism, că e la modă printre analfabeții funcționali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *