Vă recunoaşteţi bicicleta? Poliţiştii au reuşit o captură impresionantă de biciclete şi piese furate. Foto

În cursul zilei de miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brad, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Hunedoara, au pus în aplicare 7 mandate de percheziţie (5 mandate pe raza municipiului Brad şi două pe raza municipiului Hunedoara), la locuințele a patru bărbaţi bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de furt (respectiv tăinuire).

În cursul percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 16 biciclete şi mai multe părţi componente (ghidoane, furci, roţi, mânere, cadre), precum şi piese de schimb (sisteme de frânare, pinioane, pedale).

Poliţiştii au stabilit că cei patru bărbaţi (cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, trei din municipiul Brad şi unul din Hunedoara), în perioada mai-octombrie 2020, au sustras mai multe biciclete din scări de bloc situate pe raza municipiului Brad (sau chiar lăsate pe stradă, nesupravegheate, de către proprietari), pe care ulterior l-au valorificat către clienţi de ocazie.

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tăinuire, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

6 Comments
Mihai 24/10/2020
A mea a fost furata in Timisoara in Septembrie 2019,o bicicleta de 2000 de euro,bineinteles Politia Romana doarme si nici macar nu au vrut sa se uite pe camerele de supraveghere din Zona,capturi jalnice...Politia Romana DOARME !
sorin 23/10/2020
Din pacate 5 bicicleta mi- au furat.....
Sonia 23/10/2020
Si băiatului meu i-au furat bicicleta în 2 august din Parcul Botanic-Timisoara,lui și prietenului lui...i-au obligat sa le dea bicicletele sa facă o tura
Șerban florin 22/10/2020
Mie miau furat 2 în Timișoara
Mihai 22/10/2020
Si a mea a fost furata, cum se pot contacta?
Pavel Pelea 22/10/2020
Buna ziua, unde se pot vedea bicicletele, si a mea s-a furat acum o saptamana!