Vă mai amintiţi de Carmen Bejan, studenta criminală de la Universitatea de Medicină din Timişoara?

Carmen Bejan

Carmen Bejan, studenta de la UMF Timişoara care în 2011 a fost condamnată la 20 de ani de închisoare, după ce a ucis şi tranşat un bărbat în 2009, a beneficiat de reducerea pedepsei.

 

Sergiu Florea şi iubita lui de atuni, Carmen Bejan, au fost condamnaţi în anul 2011 la câte 20 de ani de închisoare. În luna august 2009, cei doi l-au ucis şi tranşat pe Trifu Schrott într-o cameră a unui cămin al Universităţii de Medicină din Timişoara. Victima avea 65 de ani şi venise acolo pentru a întreţine relaţii sexuale cu Carmen Bejan, în schimbul sumei de 500 de euro.

 

Sergiu Florea a publicat recent o carte, „Cărare spre abis”, în care descrie cu lux de amănunte cum s-a petrecut crima din căminul Facultăţii de Medicină.

 

Volumul publicat de Sergiu la Editura Emia din Deva se vrea a fi o adevărată spovedanie, în care el povesteşte nu doar conjunctura în care s-a petrecut crima, ci îşi deapănă şi amintiri din propria lui copilărie şi vorbeşte despre relaţia cu mama sa. Momentul uciderii lui Trifu Schroth este descris foarte clar în carte, deşi Carmen Bejan nu poartă acelaşi nume, ci apare în volum sub numele de Karla. De-a lungul timpului s-au făcut nenumărate speculaţii, iar cei doi stundenţi au dat mereu vina unul pe celălalt. De data aceasta, Sergiu plasează cuţitul, arma crimei, în mâinile iubitei sale. Aşadar, după ce povesteşte că Trifu venise la Medicină pentru a face sex cu „Karla”, cei doi nu s-au înţeles la bani, a încercat să-i lovească, iar Sergiu, în legitimă apărare, l-ar fi bătut pe bărbatul de etnie rromă. Mai apoi, până să se dezmeticească ce se întâmplă, Klara l-ar fi ucis pe Schrott, conform descrierilor din carte.

 

„Mă întinsesem, gândindu-mă la potenţialele decizii pe care le puteam lua. Apoi se auziseră sunete ciudate, drept urmare îmi deschisesem ochii. Imaginea îmi captase cu siguranţă întreaga atenţie, căci acum persoana ţintuită la podea în urma loviturilor încasate era mult diferită faţă de cum o lăsasem eu. Se pare că fata «inocentă», Karla, avusese un moment de cădere psihică şi înjunghiase bărbatul de mai multe ori”, povesteşte autorul care şi-a scris volumul în puşcărie.

 

Tribunalul Arad a decis să-i reducă pedeapsa, după ce dosarul fostei studente la Medicina Timişoara  a fost trimis la analizat în urma intrării în vigoare, la 1 februarie, a noului Cod Penal, care prevedere aplicarea legii penale mai favorabile în cazul persoanelor aflate în executarea pedepselor.

 

Tribunalul a hotărât ca pedeapsa condamnatei Carmen Bejan (în prezent, Şatran) să fie redusă de la 20 de ani la 19 ani şi 8 luni.

 

Citeşte şi:
A murit și a fost dusă la morgă. Ce a urmat e șocant. Va rămâne în istoria medicinei

 

Scăpăm de citirea contorului de curent şi de facturile estimate

Sursa: cancan.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *