UVT inițiază o nouă sesiune de pregătire a elevilor pentru Bacalaureat

UVT inițiază o nouă sesiune de pregătire a elevilor pentru Bacalaureat

Universitatea de Vest din Timișoara organizează o nouă sesiune de pregătire pentru elevii care urmează să susțină, anul acesta, examenul de Bacalaureat.

Programul se va desfășura în perioada 16 ianuarie – 12 iunie, în fiecare săptămână, sâmbăta, cu excepția zilelor de concediu legal.

Orarul a fost stabilit astfel încât să permită elevilor participarea la programele de pregătire pentru toate disciplinele la care urmează să susțină proba scrisă în cadrul examenului de bacalaureat.

În intervalul orar 9 – 10,30 se vor desfășura modulele la limba și literatura română, între orele 10,45 – 12,15, cele de la disciplinele istorie și matematică în paralel, iar începând de la ora 12,30 se vor desfășura modulele pentru disciplinele biologie, chimie, economie, filosofie, fizică, geografie, informatică, logică, psihologie, sociologie, de asemenea, în paralel.

„Toate activitățile din modulele de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pentru fiecare disciplină se va crea și un curs pe platforma Google Classroom, care să faciliteze comunicarea dintre cadre didactice și elevi”, a precizat rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

Participanții se vor putea înscrie la sesiunea de pregătire accesând link-ul https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdm3QlvPBpXgl_oHC6vFSRTFVLOJSG658pdG4WWTLu0t9Alig/viewform?gxids=7628, în vederea completării unui formular, urmând ca ulterior să primească un e-mail cu detalii despre modul de conectare la activitățile didactice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “UVT inițiază o nouă sesiune de pregătire a elevilor pentru Bacalaureat

Lasă un răspuns