Utilaje noi pentru drumarii timișeni

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a recepționat, recent, primele mașini multifuncționale Unimog U423. Contractul încheiat de companie cu CTE Solution – Utilaje Specializat SRL prevede livrarea a 135 de mașini multifuncționale cu echipamente în decursul a trei ani, respectiv 45 pe an.

CITEȘTE ȘI: Accident nu departe de Timișoara: o mașină s-a ciocnit cu un TIR, iar un al doilea autoturism a ajuns în afara șoselei

Primele 10 utilaje livrate CNAIR în cadrul acestui contract au fost distribuite către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri, două fiind alocate DRDP Timișoara. Echipamentele cu care sunt dotate mașinile multifuncționale Unimog U423 sunt: lamă de zăpadă Schmidt Cirron SL27, răspânditor de material antiderapant Schmidt B30, braț de lucru extensibil multifuncțional Mulag MFK500, cap cositor vegetație Mulag TMK1200, cap cositor vegetație Mulag GMK1200, cap tăietor de crengi Mulag AWS2200, perie frontală Schmidt VKS26. Prețul unui set complet – mașină multifuncțională Mercedes-Benz Unimog U423 plus echipamente – are valoarea de 1.668.785 de lei (fără TVA). Valoarea totală a întregului contract este de 268.090.310 lei (fără TVA).

Furnizorul a făcut instructajul personalului desemnat pentru operarea acestor utilaje performante. Utilajul care a ajuns în zona de vest a fost folosit zilele acestea pe DN 7 Pecica – Nădlac, la defrișări de lăstăriș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns