După penali, USR Timiș scoate în față eșalonul doi: cei cu cazier fiscal!

Cât costă transportul în principalele orașe din România și în cele mai mari orașe din lume. Timișoara și Brașov, orașele din țara noastră cu cele mai scumpe bilete

Noul Consiliu de Administrație al Societății de Transport Public (STPT) Timișoara, inslatat cu cântec săptămâna trecuită, nu poate fi funcțional. Acesta nu a putut fi instalat la Oficiul pentru Registrul Comerțului, întrucât doi dintre membrii său au cazier fiscal.

Este vorba de Cosmnin Buzan, președintele USR Sânmihaiu Român, și Paul Finta, simpatizant USR. Până la clarificarea situației, dispusă de ORC Timiș. Consiliul de Administrație de la STPT este nefuncțional. Cazierul fiscal este un instrument în care se ține evidența persoanelelor fizice sau juridice care au săvârșit fapte ce contravin disciplinei financiare.

CITEȘTE ȘI: Produs adorat de copii, retras de la raft. Sortiment de înghețată, pericol pentru sănătate

Primarul Domnic Fritz  declara, în momentul schimbării componenței consiliului de administație, că noii membri vor reforma calitatea transportului în comun în Timișoara. Reamintim că în trecut USR Timiș s-a confruntat cu problema integrității unr perosane desemnate în funcții de conducere, aceștia având condamnări penale, în frunte cu viceprimarul Ruben Lațcău.

Fostul primar Nicolae Robu a luat atitudine în problemele apărute la STPT: ”Pregătiți-vă de mari probleme la societatea lăsată fără Consiliu de Administrație, STPT, societate căreia șarlatanul ajuns primar i-a creat un minus de peste 130 milioane lei! Știu că nu vă vine să credeți, dar eu vă spun adevărul! Peste 130 milioane lei datorie creată la STPT și peste 300 milioane lei datorie creată la Colterm! Nu vorbim de datorii istorice, ci de datorii nou create”.

PNL Timiș: Haita de useriști cu cazier blochează încă o instituție

„PNL Timiș a atras atenția în mod repetat asupra intenției USR Timiș de a acapara abuziv consilii de administrație și de a-și plasa protejații în funcții pentru care nu au nici pregătire și nici experiență.

Deși înregistrează eșec după eșec, USR Timiș refuză să învețe administrație curată în interesul cetățenilor și continuă să facă rău Timișoarei prin decizii păguboase, deseori în afara legii. Primăria Timișoara este blocată din cauza celei mai proaste organigrame a tuturor timpurilor, strict din ambiția deșănțată a lui Dominic Fritz de a-și înșuruba pe funcții publice oameni din anturaj care n-au nicio legătură cu competența sau profesionalismul în administrație.

Chiar la începutul mandatului, USR a vrut să reformeze Coltermul cu un penal condamnat, Bogdan Nanu, iar după ce au închis școli și au nenorocit spitale din cauza frigului, Coltermul a fost abandonat în mâinile lui Cristi Amza, un incompetent depășit de situație care susține neplata certificatelor verzi.

PNL Timiș a prevenit opinia publică cu privire la planul useriștilor pentru Societatea de Transport Public Timișoara însă useriștii au devenit nepăsători nu doar față de cetățeni, ci chiar față de mass-media.

În ciuda avertismentului nostru public, USR Timiș și-a „promovat” în Consiliul de Administrație două persoane cu cazier fiscal, adică doi cetățeni dovediți că au săvârșit fapte care contravin disciplinei financiare.

Încă o dată, USR Timiș a trimis lupul să păzească oile.

Facem apel la colegii din USR Timiș să renunțe la practicile de promovare a persoanelor cu dosare penale, a celor cu cazier, și, dacă le mai rămân oameni în echipă după acest triaj, ideal ar fi să renunțe și la incompetenți”, a transmis PNL Timiș, într-un comunicat de presă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “După penali, USR Timiș scoate în față eșalonul doi: cei cu cazier fiscal!

  1. Pai, daca scot penalii si cei cu cazier fiscal-adica mai pe romaneste, hotii….mai ramane ceva ?
    A, da, latraii care au sucit mintile celor mai creduli !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *