USR Timiș are cu un turnător mai puțin

USR Timiș are cu un turnător mai puțin

Penali, repetenți și turnători ai Securității! Aceștia sunt unii dintre oamenii pe care USR Timiș i-a promovat în funcții importante de când se află la putere. Ultima ispravă a ”oamenilor faini” a reprezentat-o numirea lui Walther Konschitzky în echipa de conducere științifică a Muzeului Satului Bănățean.

Acesta este însă unul dintre cei care dădeau informații la Securitate despre Hertha Muller, după cum însăși scriitoarea a declarat. Cel care a făcut această controversată numire la Muzeul Satului Bănățean este chiar președintele USR Timiș, Cristian Moș (foto), în calitatea sa de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, unde răspunde și de muzeul amintit.

”Specialiștii vor aduce plus valoare în această instituție care are mare nevoie de un suflu nou și de o direcție care să ne ajute să o transformăm într-un reper pentru zona de vest a țării”, spunea Moș în urmă cu două zile, când a prezentat noua echipă de conducere științifică, din care face parte și personajul care turna la Securitate.

Totuși, după ce în spațiul public au apărut dezvăluiri referitoare la adevărata identitate a lui Walther Konschitzky, Cristian Moș a revenit asupra deciziei și a anunțat că turnătorul va fi înlocuit cu o altă persoană:

”În urma informațiilor apărute în presa locală, cu privire la colaborarea domnului Walther Konschitzky cu Securitatea, vă anunț că în această dimineață am purtat o discuție atât cu directorul Muzeului Satului Bănățean, dl Dănuț Radosav, cât și cu o parte dintre membrii consiliului de administrașie ai muzeului și am primit asigurări că numirea domnului Walther Kinschitzky în Consiliul Științific o să fie revocată în cel mai scurt timp”.

CITEŞTE ŞI: Dominic Fritz va fi cel mai ”gras” caz al DNA. O spune fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu

Chiar dacă informația ar fi trebuit verificată de USR înainte de a fi dezvăluit în presă, este de apreciat, totuși, receptivitatea lui Cristian Moș, care a reuşit, iată, incredibila performanță de a elimina un turnător din structurile interne. Mai bine mai târziu, decât niciodată…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “USR Timiș are cu un turnător mai puțin

  1. La Sandra un „fost” turnator a condus comuna 8 ani, pana l-a detronat un „cel mai iubit fiu” al Sandrei. HI HI HI

   E-Mail wurde erfolgreich kopiert

 1. Penibil. Omul e plecat din 85 in germania. Poate a turnat poate nu , dar sunt 35 de ani !!! In germania a lucrat in cultura toti acesti 35 de ani. A facut de 100 de ori mai mult bine decat rau.

  1. oo da. noua filozofie usrista, dar după ce au pus laba pe putere… poate a facut poate nu, dar ce mai contează pt ca au trecut xxx ani. interesant schimbare de logica, acum ca despre tot mai mulți apar informații deranjante. acest usrplus seamănă din ce în ce mai mult cu un clan mafiot. mare om de cultură oricum acest usrist din articol. probabil turna în versuri

 2. Cand urmeaza nicu falcoi,pensionat de la 42 de ani si fost membru PCR? Actual senator ,fost deputat,in 2016 a fast un scandal cu nominalizarea lui pe listele USR. 
   Dar anii petrecuti in slujba PCR-ului si a CI ului ii sunt de folos acuma cand este seful comisie SIE.
   Se vede ca votantii usr sunt rupti de realitate,voteaza cum bate vantul,sau poate accepta ca partidul comunist a fost ceva bun pt tara asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *