USR Timiş a găsit răul mai mare decât Dragnea

usr 12 febr

Schimbare de tactică la USR: încep loviturile puternice date în PNL. Regruparea pleacă de la Timişoara, unde, oricum, filiala dezvoltase un curent masiv împotriva lui Nicolae Robu, însă se lăsa impresia că e mai mult o dispută personală cu primarul Timişoarei decât una idelogică cu liberalii.

CITEȘTE ȘI: Trafic crescut la aeroportul timişorean

Studiile sociologice pare că i-au convins pe oamenii lui Dan Barna că trebuie să adopte o poziţie radicală şi împotriva PNL, nu doar a PSD, aşa cum s-a poziţionat USR până acum. Astfel, iată că acum este taxată la modul foarte dur adoptarea celor 24 de ordonanţe de urgenţă date de Guvernul Ludovic Orban, acte normative care nu au ajuns nici măcar să fie publicate în Monitorul Oficial!

În acest context, USR Timiş, prin preşedintele Cristian Alin Moş, condamnă amatorismul, incompetenţa şi dipreţul faţă de dezbaterea publică întâlnite în PNL, ajungând să distribuie o postare în care liberalii sunt consideraţi mai toxici chiar decât pesediştii: „Nivelul de incompetenţă al publicării unei ordonanţe greşite în Monitorul Oficial nici măcar guvernele lui Dragnea nu l-au atins în vremurile de glorie ale lui Dănuţ Andruşcă-ministru”. Va fi foarte intereresant modul în care va recepta electoratul această nouă abordare a USR, dar mai ales cum se vor mai putea realiza alinaţe între partidul lui Dan Barna şi PNL, partid în care „nivelul de incompetenţă nu a fost atins nici măcar de PSD”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “USR Timiş a găsit răul mai mare decât Dragnea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *