„Urşii”, victorioşi la ultima reprezentaţie >> BC Timba Timişoara – Dinamo Bucureşti 104-95

minge baschet

Ultima etapă din faza secundă a Ligii Naţionale de baschet masculin a început vineri cu o partidă din grupa valorică 7-12.

La sala „Constantin Jude”, sub privirile a 80 de spectatori, s-au aflat faţă-n faţă BC Timba Timişoara şi Dinamo Bucureşti, a treia şi, respectiv, a cincea clasată dintr-un total de şase participante.

Câştig de cauză a avut nou-promovata de pe Bega, scor 104-95 (20-21, 18-21, 34-22, 16-25; 16-7), însă numai disputarea unei reprize de prelungiri.

Dinamovistul Casale a egalat cu o aruncare de trei puncte, 88-88, când mai erau doar două secunde de joc. A fost ultima şansă a oaspeţilor de a rămâne în meci şi au fructificat-o!

În overtime, „urşii” au fost mai proaspeţi şi s-au impus în ciuda unor greşeli care l-au exasperat pe antrenorul Dan Ionescu.

Cel mai bun realizator al grupării timişorene a fost Pavle Reljici, autor a 23 de puncte, la care a adăugat şapte pase decisive şi patru recuperări. Pentru BC Timba au mai marcat Damjan Kandici (17p), Mario Lazăr (16p), Andre Pierce (12p), Robert Medgyesy (12p), Filip Dumici (10p), Goran Ostojici (9p), Gheorghe Balmuş (3p) şi Liviu Rotariu (2p).

Singurul „urs” care nu a reuşit nici un coş a fost Tamas Boloni, el fiind şi cel mai puţin utilizat dintre cei zece jucători trecuţi pe foaia oficială.

BC Timba încheie sezonul 2017-2018 cu nouă victorii şi 21 de înfrângeri.

Sâmbătă, cu începere de la ora 17, sunt programate întâlnirile BC CSU Sibiu – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BC SCM Timişoara – BCMU FC Argeş Piteşti, CSM Steaua Eximbank Bucureşti – CSM CSU Oradea şi SCMU Craiova – Phoenix Galaţi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *