Urmărit internațional, capturat la PTF Cenad

PTF Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat un cetăţean german de origine română, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de șapte ani și două luni pentru săvârşirea mai multor infracțiuni.

În data de 22.04.2018, în jurul orei 16, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, ca pasager într-un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania, cetăţeanul german de origine română S.I, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în Frankfurt.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române în data de 09.06.2016.

Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de şapte ani și două luni pentru săvârşirea infracţiunilor de înșelăciune, fals privind identitatea sub forma complicității, participație improprie la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată, instigare la fals material în înscrisuri oficiale în formă continuată, instigare la uz de fals în formă continuată, uz de fals în formă continuată și folosirea instrumentelor oficiale false, în formă continuată.

Cel în cauză a declarat că ştia că este condamnat, dar nu credea că este şi căutat de autorităţi. Bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Urmărit internațional, capturat la PTF Cenad

  1. Ce umblati cu un initiale e vorba de carpaci care merita sa fie tratat ca si Skripal dupa cate necazuri si probleme le-a facut oamenilor sa faca puscarie pana o ajunge de un kg cu ambalaj cu tot

Lasă un răspuns