Urmărire și focuri de armă pe autostrada A1! Un șofer a forțat trecerea frontierei

urmarire autostrada

Un șofer care a intrat în România, prin Vama Nădlac 2, cu o mașină care avea numere false, a fost urmărit pe autostrada A1. Ca să îl oprească, polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

Polițiștii au tras mai multe focuri de armă ca să prindă un bărbat ce a forțat intrarea în țară, la Nădlac 2. Ulterior, bărbatul a scăpat de un filtru pe autostrada A1, iar atunci oamenii au legii au folosit pistoalele din dotare. În fuga sa de polițiști, el a alimentat la o benzinărie fără să plătească. În cele din urmă a fost prins la intrarea în Lugoj, după aproximativ 145 de kilometri, conform digi24.ro

„Urmare a activităților de urmărire a autoturismului Skoda care nu a oprit la intrarea în țară prin PTF Nădlac 2, conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Ștefan Valentin, 42 ani, din municipiul Craiova.

Din primele verificări s-a stabilit că plăcuțele cu numerele de înmatriculare de pe autoturism au fost furate de cel în cauză de la un autoturism din municipiul Timișoara.

Înainte avea pe auto montate plăcuțe de Franța. Șoferul, Stefan Valentin figurează cu permisul de conducere suspendat. Se fac cercetări în continuare”, au anunțat polițiștii într-un comunicat de presă.

Autoturismul a fost urmărit de un echipaj de poliție pe autostrada A1 pe sensul de mers Nădlac – Deva, însă a fost pierdut în zona nodului rutier de la km 504. Autoturismul respectiv a trecut de filtrul de pe autostrada A1 din comuna Traian Vuia.

Polițiștii din filtru au folosit armamentul din dotare. În urma folosirii armamentului, nu au rezultat victime.

Ulterior, autoturismul a fost urmărit pe DN 68A către Lugoj.

Din primele informații s-a stabilit că, anterior, conducătorul autoturismului a alimentat la o benzinărie de pe autostradă și a plecat fără să plătească.

Autoturismul a fost oprit la intrarea în municipiul Lugoj, iar conducătorul auto a fost încătușat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Urmărire și focuri de armă pe autostrada A1! Un șofer a forțat trecerea frontierei

  1. Si borfas si tampit. Daca nu pleca fara sa platesca de la benzinarie avea sanse sa dispara sanatos. Felicitari politistilor pentru profesionism si coordonare!

  2. Profesionalism si coordonare la politisti?

    A trecut prin frontiera si doua filtre ca prin branza si a fost „oprit” dupa 145km??

    La un filtru pe o sosea din jurul VIENEI, erau vreo 6 mascati cu niste puscoace de faceai pe tine de la distanta!!

Lasă un răspuns