Urmărire ca-n filme, pe o şosea din Timiş

Joi sear, în jurul orei 19.00, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Timiș au desfășurat, o acțiune pentru prevenirea contrabandei cu țigări, în zona de competență.
Astfel, echipajul poliției de frontiera a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri în trafic, pe comunicația Grabaț-Lenauheim, un autoturism despre care aveau informații că este folosit la transportul  de țigări de contrabandă.
Șoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele polițiștilor, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale Poliției de Frontiera.
Pe timpul urmăririi, șoferul a încercat să scape de polițiștii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care  a acroșat  autospeciala din dotarea instituției, acesta fiind avariată.

CITEŞTE ŞI: Copil de 14 ani, autorul unui atac la o clinică din Timișoara

Polițiștii de frontieră au reușit oprirea autoturismului pe raza localității Grabaț, șoferul încercând să abandoneze mașina. Când s-a acționat pentru reținerea acestuia a devenit violent,  lovind pe unul dintre polițiștii de frontieră. La controlul autovehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite țigări de contrabandă.

CITEŞTE ŞI: Medicul Mircea Beuran a fost reţinut, pentru acuzaţia de mită

Șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă si ultraj, în cauză fiind derulate cercetări sub coordonarea procurorului de cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.
Imagine de arhivă

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Urmărire ca-n filme, pe o şosea din Timiş

Lasă un răspuns